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Industries, hospitals, the best personnel and an expression of professional reduce building expenses, kitchen equipment and labor costs, and maintenance costs of the restaurant operates a catering in units such as schools in the form that carries meals by cooking in catering management specialist and catering companies take advantage of the material, chefs and nutritionists because it meets the symbol of our employees in a variety of diets and cooking methods and by securing expertise, such as hygiene and maintain a balanced diet for nutrition of employees expected effects such as business skills seeking to do
직영 운영 시 | 위탁 운영 시 | |
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경제성 | ㆍ단일 식당 운영으로 급식비용 절감요인의 한계성 및 고정비 증가 ㆍ생산성 대비 상대적 고임금 |
ㆍ식자재 대량, 계획 구매에 의한 원가 절감 ㆍ인력의 전문화 및 효과적인 급식지원 시스템을 통한 생산성 향상 |
인력관리 | ㆍ종업원의 노령화, 매너리즘화 ㆍ비효율적인 인원운영 및 낮은 생산성 |
ㆍ분야별 전문인력 운영 및 육성 ㆍ다수 업장의 운영으로 탄력적인 인력배치 |
운영관리 | ㆍ급식운영의 표준화, 전문성 결여로 기술력 정체 ㆍ총무 부서의 관리로 인한 업무의 증가 |
ㆍ전문 인력에 의한 경제적 운영 및 지속적인 연구 개발 ㆍ적극적인 경영자 자세로 운영 관리 |
서비스위생 | ㆍ서비스 정신 결여 ㆍ전문적인 위생 및 안전 관리 체계 미흡 |
ㆍ고객 최우선주의의 친절 서비스 자세 ㆍ체계적인 위생, 안전관리체계에 의한 운영 및 교육 |